неделя, 14 юни 2009 г.

Хитът на Лято'09 - "A Beautiful Day"!

Един от основните претенденти за големия хит на Лято’09 идва от… Румъния! Тази година определено е изключително успешна за музикантите от северната ни съседка – след като чаровната принцеса Inna и нейното Hot се превърна в най-въртяното парче у нас от началото на годината, сега е ред и лятото да бъде белязано от горещ румънски хит. Става въпрос за мултиталантливия Том Боксер и неговото парче A Beautiful Day. Въпреки, че бе издадено още през месец февруари и от дебютната си седмица у нас е в топ 20 на най-пусканите парчета, сега изпълнението бележи своята върхова позиция. Тази седмица A Beautiful Day се нареди под номер 4 в официалния български еърплей чарт, изготвян от международната компания Nielsen Music Control. Изпълнението вече си заслужи и първата позиция в официалния саундтрак на лято’09 – компилацията Super Summer Hits 2009 , която ще се появи и на българския музикален пазар в средата на месец юни.

Преди година песента на Том Боксер - Brasil бе обявена за тоталния хит на горещия сезон в северната ни съседка, а според критиката и феновете, новият му сингъл A Beautiful Day е абсолютният претендент за европейския номер едно през настоящото лято. Заразителния саунд на изпълнението се дължи на карибските вокали на Jay, силния денс бийт и неустоимия акордеонен семпъл в основата на мелодията. Не по-малко въздействащ е и свежият видеоклип към изпълнението, който е сниман на испанските плажове.

A Beautiful Day, попадна ексклузивно под номер 1 в саундтрака на Лято’09 – колекцията Super Summer Hits 2009 , която ще се появи и на българския музикален пазар в средата на месец юни.



1 коментар:

  1. преди някоко дена качих клипчето във фейсбука си,много свежо парче,приятна седмица и успех на блога:)

    ОтговорИзтриване